Bebek bile yapar tarifi

Yiyecek & içecekBugün her bütçeye uygun bir lezzet önerim olacak size. Churchill ya da soda limon ya da limonlu soda ya da ne derseniz. Yapımıysa diğer tariflerim gibi çok basit. Zaten size hiç zor bir tarif vermedim daha önce. Sakın evde denemeyin, senin harcına mı dedim mi hiç. Asla ve kata! 
Şimdi gelelim tarifimize. Dolaptan 2 tane yeşil cam şişede soda çıkarıyorsun. Soğuk olursa iyi olur. Bunun için deepfreezi kullanabilirsin. Peki, ne lazım? 1 adet afili cam bardak, 1 adet limon, tuzluktan bir fiske tuz, süslemeler için kutlamalardan kalan renkli küçük şemsiye. Malzemelerimiz bu kadar. 


Şimdi tek yapman gereken limonu bardağa sıkman, sodayı da üstüne koyup, biraz tuz ilave etmen. Tamam oldu işte dünyanın en harika soda limonunu yaptık. Aferin bize. Buna şekil olsun diye taze nane yaprağı da iliştirebilirsiniz. Şemsiyeyi de limona geçir. Servise hazır. 


Ya da bunları boş veriyorsun. Gidiyorsun bir markete. Soğuk içecekler bölümüne. Orda dolap var bak aç onu. Al ordan 1 tane. Hadi yetmedi 6'lısı var onların az ilerde. Al onlardan, evde bulunsun. Yemekten sonra iyi gelir. 


Bir Arda değilim ama insanım insan. Bildiğin şişesi var bunun. Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bunu bir dinleyin Sayın yemekblogseverler. Bu böyle gitmez. Bu aralar sizi epey takip ediyorum oldukça fütursuz açıklamalarda bulunuyorsunuz. Yorum yapmaya da korkuyorum üstüme yürürsünüz diye. Sonuçta Ayşe Tüterlerle büyümüş insanım ben. Böyle bir sinirlendim yazayım dedim.

Yorumlar

Yorum Gönder

anlat hadi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hassas Birisi

Çiçeksepeti Eğrisi

Karfurda Başıma Gelenler