Turkcellinin Gücü Buraya Kadar mı?

Bu da nesi dedirtiyor insana! Müşteri hizmetleri ömür törpüsü. Bir insanı 22 dakika içerisinde 5 ayrı Turkcell bölümüne bağlayabilirler mi acaba? Hepsine ayrı telefon numaramı ve adımı söyledim. Ve bundan gocunmadım. Genel Müdüre gitmeme kaç basamak kaldı merak etmekteyim. 

Olay şöyle cereyan etti. Telefonumun krallık dönemlerini yaşıyordum. Her ay bakiyem de 40tl'den az gözükmüyordu; ki bu Turkcelli oldukça memnun eder diye düşünüyorum. Sürekli müşterisiydim; bir öğrenci olarak. Herkesler hava atıyordum. Benden ara diye. Buna rağmen bu gece bir şok yaşadım. Play karttan hattıma 2tl hediye geldi. Hiç sevinmedim. Çünkü ben 40tllik bir adamım 2tlye minnet etmem diye düşünüyordum ki; bakiye -3,90 olduğunu gördüm. Bu da nesi Messi! Hemen Turkcell Online İşlem Merkezi akabinde 444 0 532 ve hüsran. O kadar bekledim ki müşteri hizmetleri şöyle dedi:
''arama süreniz 24 saati aştığı için size öncelik verip, müşteri temsilcimize hemen bağlıyorum.'' 23.40da aradım 00.00'da sistem sıfırlandı 24 saat aramış oldum. Sen ki kendini GSM harikası görüyorsun. Kendi 444 hattın bile problemli yav. Çok asabiyim. Zaten ne zaman 444 hattan memnun ayrıldın aa sen güyya modern insanoğlu! Buna rağmen edebimi bozmadım hiddetle iyi akşamlarımı, teşekkürümü ettim.

Benim anlayamadığım bir insan 52 tllik bir mobil kullanım nasıl yapar? hadi diyelim gece bir tuşa bastım istemeden felan. Nereye kadar ilerleyebilir. 10saat de durmadık ya internette. 2583 mb kaç dakika yapar allah aşkına kaba taslak atıyorum yarım saat. Zaten telefon o kadar bağlantıyı kaldırmıyor; kapanıp açılıyor. Biz de azcık kb,mb biliyoruz turkcell. 3g hızı dedin. Bu hızın bedeli 52 tl mi? 

50tl trink sıfırlandı yav. Olacak şey değil. Üstüne üstelik hangi bağlantı üzerinden bu mb'lar harcandı; onun bilgisi de verilmiyor. Anca savcılık kararıyla çıkarılabilirmiş döküman. Kendi üzerime olan bir hattın harcamasının görüntülenmesini savcılık kanalıyla yapacağım. Bak sen şu işe....Bu harcamayı ben göremiyorum, Turkcell göremiyor, kim görüyor yahu? Ergenekon işi mi bu da ya. Basit bir iş, adamı hasta etmeyin. Akıllı ol Turkcell. Markaya hakaretten 5 yıl da bana. Çünkü halka mal olmuş o.                                                             

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hassas Birisi

Çiçeksepeti Eğrisi

En Kötü Düşüşlerim